Ghena de gunoi smart, inaugurată de Emil Boc în Mănăștur are deja ușa ruptă: ”Totul este numai pentru poze și imagine” - FOTO


Un clujean a urmărit marea realizare a primarului Emil Boc, care, în 22 iunie, inaugura o ghenă de gunoi metalică, din Mănăștur. Desigur, aceasta este smart și se deschide numai cu cartelă.

După numai câteva zile, de toată instalația smart s-a ales praful, pentru că ușa de la ghena smart este tot timpul deschisă. Era previzibil că așa se va întâmpla, pentru că vorbim despre un tomberon, care se putea închide cu o clanță, dar nevoia de ”smart” la Cluj este mai mare decât în alte părți.

La nici 1 luna de la inaugurarea cutiei metalice în care își au loc pubelele ale firmei de ”casa” PNL, din București (Supercom), care își desfășoară activitatea unde PNL conduce în țară, căci Rosal și Brantner au fost alungați din orașele unde PNL ”păstorește”, deja ușa nu se mai închide, cea care era inaugurată cu cartela, și asta arată că nimic nu tine, ce atinge Boc cu echipa sa, se alege praful… Totul este numai pentru poze și imagine.

IMG-20230711-WA0001 (1).jpg

Tot în zonă, o centrala de termoficare a fost recent reabilitata tot de o firma de ”casă” și totodată a fost făcut în zona și un parculet cu gazon, obiecte de joacă, bănci pentru barbut (destinate batranilor) samd, tot cu firma Eco Garden, dar se pare că amenajează pe banii Primăriei, ca doar este tot a cuiva din PNL Cluj sau cu legături.

Pe surse am aflat de la muncitorii care au lucrat la acel parc cum că Boc își face iar apariția pentru inaugurare, precum a făcut-o la schela metalica, și o face ori de cate ori are ocazia, poate mai pun botul bătrânii și alții, căci anul viitor este an electoral și naoh el se vrea ca de la scaunul primărie sa ajungă la pensie”, ne-a relatat clujeanul.

Fotografiile sunt realizate în curtea interioară de blocuri, de pe Izlazului 18, din cartierul Mănăștur.

Curtea interioară a fost anul trecut toata refăcută de tot de o firma de asfaltari abonată la banul public

Iar inaugurarea cu echipa din Primărie și PR se va face în data de 15.07.2023, din ce am auzit de la muncitorii care au terminat totul. Primarul este așteptat, în zona, în jurul orei 8 și 10. Este sigur ca sambata dimineața se va face inaugurarea, așa că fiți și voi acolo și fiți pe fază”, ne-a mai semnalat clujeanul.

d171a17d796ca9ebec40aaa676e1df94.jpg

Comentarii Facebook