Gestul eroic al unui dejean la Paris. A imobilizat un hoț înarmat VIDEO


Un tânăr din Dej a devenit erou în Paris, după ce a reușit să imobilizeze un hoț înarmat, care tocmai scăpase de polițiști, după ce a spart o locuință. Dejeanul a alergat dupa raufacator pe stradutele din zona, pana cand l-a prins si l-a pus la pamant.

Adoris Pop ne-a povestit ca in aceasta dimineata astepta pe cineva in masina, undeva la marginea Parisului. La un moment dat a vazut cum in zona si-au facut aparitia mai multe echipaje de politie, iar oamenii legii au intrat intr-o casa unde aveau informatii ca se afla trei hoti. Doi dintre ei au fost prins si incatusati de politisti chiar in curtea casei, insa al treilea a reusit sa scape, iesind pe geam si escaladand peretele de la strada, scrie dejeanul.ro.

A iesit pe geam de la etajul doi, a coborat pana pe trotuar, i-a smuls din mana unei politiste spray-ul lacrimogen, cu tot cu manusa, dupa care a fugit”, ne-a povestit Adoris.

Politista a fost luata prin surprindere de gestul hotului, care s-a dovedit a fi mult mai rapid, asa ca tanarul din Dej a luat-o la fuga dupa el. A reusit sa il prinda la cateva stradute distanta si singur, s-a luptat cu el si l-a pus la pamant. Cu toate ca hotul era inarmat cu un pistol cu bile de cauciuc si a folosit tot spray-ul iritand pe Adoris, dejeanul a reusit sa il tina imobilizat pana cand au sosit din urma politistii.

Mi-a dat cu spray in nas, in gura…peste tot. Toata faza a durat aproximativ 15-20 de secunde. Cand au ajuns politistii, nu le-a venit sa creada ca singur am reusit sa il prind si sa il pun la pamant”, ne-a mai spus Adoris.

In cele din urma, cei trei barbati de culoare au fost dusi de oamenii legii la sediul politiei.

Adoris Pop are 28 de ani, este din Dej, dar de cinci ani s-a stabilit in Franta si lucreaza ca sofer la o firma de constructii.

Comentarii Facebook