Gestul de mare omenie al unor polițiști din Cluj! Cum au ajutat o clujeancă: „M-au dus cu mașina efectiv până în fața blocului”


Gest de mare omenie a unor polițiști din județul Cluj. În curba de lângă biserica din Ciurila, o clujeancă a căzut de pe bicicletă, femeia făcea traseul Cluj-Napoca -Tureni. Din fericire, la datorie se aflau Vlad Anca Paven (șef de post Ciurila) și colegul său de la volan, care s-au asigurat că clujeanca nu a avut de suferit. Ba chiar mai mult, agenții au dus-o până acasă pentru că se apropia furtuna.

Dragilor, eu  doresc să mulțumesc pe această cale și să-mi exprim recunoștința și respectul pentru Agentul Vlad Anca Paven (șef de post Ciurila) și colegul său de la volan, Mihai. Sâmbătă, 20.05.2023, în jurul orelor 15:00 eram în tură cu bicicleta pe traseul meu obișnuit, Cluj-Napoca -Tureni. 

Din nefericire, în curba de lângă biserica din Ciurila, pietrișul de pe carosabil "m-a furat" și am căzut. Norocul meu a fost că dânșii erau la datorie, Vlad a ieșit repede din mașină, m-a liniștit și s-a asigurat că nu sunt rănită, și mai mult decât atât, pentru că începuse furtuna, m-au dus cu mașina efectiv până în fața blocului la Cluj! 

Încă odată mulțumesc din suflet, tot respectul pentru Vlad și Poliția Română. Faith in humanity restored. PS. Mă bucur că am avut șansa să cunosc acest OM excepțional, chiar dacă într-o situație ușor nefastă. Mulțumesc frumos!”, a transmis femeia în „Clujul Civic”.

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook