Gest înduioșător la Cluj! Polițiștii au ajutat o șoferiță care a făcut pană la mașină - FOTO


Polițiștii clujeni au dat dovadă de omenie joi dimineața, în Cluj-Napoca. Aceștia au surprins o femeie care a avut ghinionul să facă pană la mașină, în Piața Lucian Blaga, și au ajutat-o să schimbe roata.

Polițiștii clujeni i-au sărit în ajutor unei șoferițe

Pe un grup de Facebook a fost postată o fotografie în care polițiștii clujeni i-au sărit în ajutor unei șoferițe care a făcut pană în Piața Lucian Blaga, joi dimineața. Deși puteau să treacă nepăsători cu vederea necazul femeii, aceștia, probabil, s-au gândit că nu e tocmai ușor să schimbi o roată la mașină.

Comentariile nu au întârziat și deși au fost făcute glume pe seama fotografiei, gestul oamenilor legii a fost admirat și lăudat de clujeni.

Să o amendeze, acolo e doar pentru taxi”, a glumit un clujean.

Foarte frumos. Noroc cu ei. Și eu am rămas fără ambreiaj la intrarea în parcarea subterană din Iulius. Deșii eram pe avarii, toți șoferii claxonau să mă dau deoparte, unul nu a venit să mă ajute sau să vadă care e problema, de ce "încurc" sensul de mers. Noroc cu Polițiștii care au venit și m-au ajutat sa o mut la o parte”, a scris o altă femeie.

198429578_5884940971523581_4196435775440294309_n.jpg

Comentarii Facebook