Ger la Opera Nationala Romana din Cluj! Un spectacol si o repetitie generala au fost anulate

 

Din cauza frigului din Scena Mre a Operei Nationale Romane din Cluj au fost suspendate repetitia generala si spectacolul "Orfeu in Infern", care trebuia sa aibe loc miercuri, 05.01.2011, ora 18.30.

 

"Opera Nationala Romana se confrunta cu aceleasi probleme de cativa ani de zile, respectiv lipsa caldurii, insa de data aceasta Sindicatul Transilvania Art anunta ca toata vina o poarta conducerea Opera, nicidecum cea a Teatrului National care administreaza cladirea.

Greseala apartine unor persoane incompetente care conduc in acest moment destinele unei institutii de prestigiu din Romania. Directorul Rares Trifan este plecat in strainatate si conducerea institutiei a fost lasata pe mana secretarei muzicale, Mihaela Baciu, o persoana tanara si fara experienta
", a declarat presedintele Sindicatului Transilvania Art, Dan Gadea.

 

"Au pornit centrala, dar se lucreaza in paralel la problema cu caldura. Se pregateste sala in care vor fi mutate cele doua centrale existente. Problema este ca s-a dezlegat de la centrala Scena Mica si Sala de Balet merg pe aceeasi linie care deserveste Sala Mare.

Nu fac un program coerent de repetitii. Centrala ar functiona la parametrii normali, dar pentru ca sunt scurgeri de gaze e pericol de explozie si centrala functioneaza numai putin. ISCIR nu permite decat numai cand nu este lume in sala sa se incalceasca
", a mai spus Gadea.

 

Reprezentantii Sindicatului Transilvania Art se vor intalni astazi la ora 11.00, pentru a discuta ce masuri vor lua impotriva acestei situatii.

Comentarii Facebook