Vineri 3 Februarie

Geci de schi reduse de forma la Hervis, in Polus Center STIREA CITITORULUI


Un clujean reclama reducerile de "forma" practicate de magazinul Hervis, in Polus Center.

"In data de 30 decembrie 2011 la magazinul Hervis din incinta Polus erau prezentate in categoria reducerilor geci de ski. Aceste geci aveau aplicat peste pretul de pe eticheta un pret, pe o eticheta rosie, care reprezenta pretul redus. Cand am dezlipit eticheta, pentru a vedea pretul initial, am descoperit ca pretul initial era identic cu pretul redus. Am incercat sa sunam la pretectia consumatorului, dar binenteles ca nu ne-a raspuns nimeni. Am rugat angajata de pe raion sa ne spuna care este reducerea in cazul acestor geci si ne-a spus ca este o reducere din pretul recomandat de vanzare. Deci nu din pretul initial, de dinainte de reduceri, ci dintr-un pret recomandat de producatori si nepracticat niciodata de magazin", ne-a scris Urcan Anca.

Clujeana a mai adaugat ca suspiciunea a aparut in momentul in care a vazut ca pretul redus era lipit exact peste pretul imprimat pe eticheta.

 

Daca ati surprins un eveniment care poate reprezenta o stire, trimiteti imaginile foto sau video pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica "Fii reporter!"

Comentarii Facebook