Gafă de ”Dorel” în uniformă! La Turda, de Ziua Eroilor, au dat onorul sovieticilor, nu soldaților români - VIDEO


Militarii și autoritățile locale au depus coroane de flori la monumentul ostașilor ruși, nu la cel al eroilor români care au murit pe front. Nu își dădeau seama de gafa făcută, dacă nu erau civilii care le-au atras atenția că sunt într-o gravă eroare.

Pentru ca penibilul să fie complet, un preot militar a ținut și o slujbă la cimitirul militarilor sovietici. 

Șoc și groază în Cimitirul Eroilor Turda!!!! Am postat ieri ca vin sa aduc o floare azi, de Ziua Eroilor. Primăria, de frica să nu-i atac dacă nu vin, a trimis un preot militar, pe cineva de la poliție, doi gradați de la armata, câțiva soldați și pe cineva de la radio care să le aducă aplauze și felicitări. Până aici ok. Dar au greșit Cimitirul!!!!!!!!!!!!!!!!! Au prezentat onorul monumentului rușilor, au depus coroana Primărie și a garnizoanei tot acolo! Când mi-am revenit din șoc, i-am făcut praf fără menajamente! Degeaba și-au luat coroanele și le-au dus jos, în parcela Eroilor Noștri.

Degeaba s-au scuzat gradații ca sunt noi... Degeaba!!!! Rușine!!!!!!! Rușine!!! Exact cum le-am spus sus. Luați banii statului degeaba! Incompetentilor!!!! Florile voluntarilor sunt unde trebuie! Și gândul nostru la fel! O sa fac plângere! MApN!!!!!! La Turda exista doar orgolii și incompetenta!!!!”, a relatat Manuela Moldovan. 

Comentarii Facebook