Furtunile au făcut DEZASTRU la Cluj! Numeroase case au fost inundate, iar mai multe drumuri au fost închise FOTO/VIDEO


Pompierii clujeni au fost solicitați, în cursul nopții trecute, la numeroase intervenții, ca urmare a fenomenelor meteorologice extreme. În cursul serii de marți a fost emis chiar și un avertisment de tip cod roșu de furtuni pentru zona Dej.

Astfel, ISU CLUJ a intervenit in urma manifestarii fenomenelor meteorologice periculoase (precipitatii,) din intervalul 16.06.2020 ora 22.00 - 17.06.2020 ora 07.00, după cum urmează:

1. In Somcutul Mic a intervenit pentru evacuarea apei din 4 beciuri inundate Detasamentul de Pompieri Dej, cu o autospeciala si o motopompa, sprijiniti de un buldoexcavator apartinand primariei Dej,  

2. In Jichisu de Jos a intervenit pentru evacuarea apei din 2 gospodarii Detasamentul de Pompieri Dej,  cu o autospeciala si o motopompa, 4 subofiteri. 

3. In Fizesul Gherlii a intervenit cu o motopompa SVSU pentru evacuarea apei din 4 gospodarii. 

4.In Mintiu Gherlii a intervenit cu o motopompa SVSU pentru evacuarea apei dintr-o gospodarie. 

5 In Sacalaia intervenit cu o motopompa SVSU pentru evacuarea apei dintr-un saivan in care erau 2000 miei. 

6. In urma precipitatiilor drumul DN 1 R, intre localitatile Calatele si Belis a fost inchis circulatiei rutiere - drum rupt pe 2 portiuni de aproximativ 50 m. 7.Drumul comunal DC 177 intre localitatea Vad si Bogata a fost partial inchis datorita aluviunilor si inundatiilor. 

8. Podetul provizoriu peste raul Crisul Repede, care face legatura intre localitatea Poieni - DN 1 E60 si Valea Draganului a fost afectat de inundatie si a fost inchis circulatiei.

Comentarii Facebook