Functionara de la Banca Transilvania Cluj, arestata pentru ca a furat bani din conturi, isi acuza colegii de complicitate


Elena Mirela Perte, functionara de la Banca Transilvania Cluj, arestata pe 29 de zile pentru ca a furat bani din conturile clientilor isi acuza colegii de complicitate.

"Am relatat in amanunt toate aceste operatiuni si nu mai doresc sa punctez altceva decat ca vreau sa fie anchetate si colegele mele si sa recunoasca ce au facut asa cum am recunoscut si eu. De asemenea as dori sa fie anchetata si Pintea Aurica. Vreau sa enumar, persoanele implicate in cadrul agentiei si anume sefa de agentie Carmen Popa, colega mea Ana Maria Panduru si inlocuitoarea sefei de agentie Diana Boca", a spus in fata procurorilor DIICOT Cluj, Elena Mirela Perte.

Functionara a sustras 520.000 de lei si 33.000 de euro din conturile a 5 clujeni. Femeia lucra la Banca Transilvania, agentia din Piata Mihai Viteazu, si prin metoda "suveica" a reusit sa transfere banii din conturile clientilor in cele pe care le controla personal, dar erau deschise pe numele altor persoane.

"Prin metoda "suveica" a transferat fara drept prin intermediul sistemului informatic al BT, bani din contul unor clienti in varsta sau cu putine cunostinte despre procedurile bancare, in conturile numitelor Kerekes Rozalia si Denes Melinda, conturi  pe care le controla in totalitate, ale caror carduri le detinea. Ulterior sus-numita a procedat la extragerea sumelor de bani de la ATM -ul bancii utilizand fara drept cardurile atasate conturilor deschise", precizeaza procurorii DIICOT Cluj.

Elena Mirela Perte si-a recunoscut faptele in fata instantei si a fost arestata pentru 29 de zile.

Comentarii Facebook