FOTO/VIDEO. Accident TERIBIL în Cluj. O tânără a ajuns la spital în stare gravă după ce a intrat pe contrasens


Pompierii clujeni au intervenit joi, la un accident rutier grav, în localitatea Căpușu Mare, județul Cluj.  La fața locului a fost găsit un autoturism avariat, în care se afla încarcerată o tânără în stare gravă, precum și o autocisternă răsturnată. 

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău, Detașamentul 2 Cluj-Napoca și Punctul de Lucru Florești au intervenit pentru a descarcera și pentru a acorda asistență medicală de urgență persoanelor implicate într-un grav accident rutier, produs pe raza localității Căpușu Mare. Două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au intervenit în urma accidentului rutier, iar la fața locului au găsit un autoturism avariat, în care se afla încarcerată o tânără în stare gravă, precum și o autocisternă răsturnată. Aceasta din urmă transporta ulei industrial de bază, iar scurgerile au necesitat asigurarea măsurilor de protecție și prevenire a incendiilor”, anunță ISU Cluj.

Salvatorii au acționat pentru a descarcera tânăra, care era în stare de inconștiență și prezenta multiple traumatisme. Aceasta a fost preluată de către echipajul SMURD pentru a fi transportată la spital. Un bărbat este consultat în aceste momente de către echipajul SMURD, care la prima evaluare prezintă afecțiuni ușoare, urmând a se stabili dacă va fi transportat la spital.

Un autoturism condus de o femeie în vârstă de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa în direcția municipiului Oradea ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontal cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 27 de ani, din județul Dâmbovița, care s-a răsturnat ulterior impactului. Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat rezultat negativ”, anunță IPJ Cluj. 

În acest moment, traficul rutier este blocat.

Comentarii Facebook