FOTO - Un camion a luat foc în timpul mersului pe o stradă din Turda. Pompierii au reușit să stingă flăcările


Marți, 3 ianuarie, dimineața, pompierii au fost solicitați pentru a stinge un incendiu care a izbucnit din senin la un camion care circula pe o stradă din municipiul Turda. 

Pompierii turdeni s-au deplasat la fața locului cu o singură autospecială, dat fiind faptul că incendiul nu amenința să se extindă înspre alte autoturisme sau locuințe din zonă. Ocupanții autocamionului au ieșit la timp din cabina acestuia, astfel că, din fericire, nu există nicio victimă. 

Potrivit reprezentanților ISU Cluj, „incendiul s-a manifestat la cabina camionului. Nu au fost persoane rănite iar focul a fost stins relativ repede de pompierii turdeni”. Din primele informații transmise de ISU Cluj  și citate de turdanews.net, focul ar fi pornit de la o defecțiune la compartimentul motor. 

tir incendiu.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE: 

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această dimineață la un incendiu care s-a manifestat la un autocamion situat pe strada Alba Iulia. Apelul de urgență a venit în jurul orei 8:32, iar la misiune a luat parte o autospecială cu apă și spumă. Flăcările s-au manifestat doar în partea din spate a capului tractor. Intervenția promptă a făcut ca incendiul să nu se extindă. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de o problemă la sistemul de rulare. Nu au existat persoane care să solicite sprijin medical”, au mai transmis pompierii clujeni. 

Sursa foto: ISU Cluj 

Comentarii Facebook