FOTO - Tânărul clujean dispărut ieri de la casa de vacanță din Sigmir, găsit fără suflare de salvamontiștii bistrițeni


Tânărul din Cluj care a dispărut ieri de la casa de vacanță a familiei, din Sigmir, după ce a ieșit la plimbare cu câinele, a fost găsit astăzi fără suflare.

Robert Răzvan Roba, un tânăr clujean de 29 de ani, s-a retras zilele trecute la casa de vacanță a familiei, în Sigmir. Miercuri, 14 decembrie, tânărul a ieșit la plimbare, alături de câinele său. La câteva ore, câinele s-a întors acasă, dar fără Robert. Autoritățile au fost alertate și efective de polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și voluntari au pornit în căutarea lui.

robert 3.jpeg

Citește și: A mers să se plimbe în pădure și nu s-a mai întors. Un clujean, dat dispărut într-o localitate din Bistrița-Năsăud. L-ați văzut?

Căutările s-au oprit în cursul nopții, fiind reluate la primele ore ale zilei. Din nou, zeci de persoane, organe abilitate și voluntari, au luat la pas zona Sigmirului.

robert 4.jpg

Tânărul a fost găsit fără suflare, după ce și-a luat viața

După câteva ore de căutări, Robert a fost găsit în pădurea din Sigmir, fără suflare. Se pare că acesta a ales să-și încheie socotelile cu viața. „Actiunea de căutare s-a încheiat. Persoana dispărută a fost găsită din nefericire decedată. Echipa se retrage la bază. Condoleanțe familiei!” au scris cei de la Salvamont pe Facebook.

robert 2.jpg

Sursa foto: Bistrițeanul

Comentarii Facebook