FOTO. S-a redeschis traficul pe strada Dragalina, dar „Doreii” Clujului au lăsat gurile de canal sub nivelul asfaltului. „Cadou” pentru șoferi?


Circulația auto pe strada Dragalina a fost redeschisă cu o lună înainte de data stabilită inițial de autorități. Grăbite să se laude cu o asemenea performanță, autoritățile clujene nu s-au asigurat și ca lucrările finale au fost făcute cum se cuvine. Așadar, șoferii clujeni au ajuns să testeze „noul” traseu cu „gurile de canal la 2 degete sub nivelul asfaltului”.

Și se făcu luna lui mai și se făptui proorocirea lui Osă Efendi și se deschise strada lui Dragalina. 

Dar meșterii nevolnici uitară gurile de canal la 2 degete sub nivelul asfaltului și astfel ura și durerea luară locul păcii și iubirii din sufletele de mașini conducătorilor. 

Iar spre desăvârșire, uitară pe-afară și țevile aducătoare de apă”, a relatat un clujean, în „Clujul civic”, ironic.

„Mda… testat azi dimineață în plin”; „Sper că nu au terminat lucrarea”; „Și dacă făceau totul complet și cu cap luna viitoare ce lucrau? Așa au de lucru non-stop. Nu ei sunt de vină. Noi suntem de vină că tolerăm situația”; „Așa e cand se face o lucrare fără edil în poza de tăiere a panglicii inaugurale...lucrarea iese cum vrea Dorel!”; „Măcar pe strada Dragalina este neted asfaltul proaspăt turnat. Că pe bulevardul 1 Decembrie, zona Hotel Napoca, este la fel de proaspăt dar te scutură ca valurile Dunării pe furtună”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii lăsate de clujenii nemulțumiți. 

Foto: Clujul Civic/Cătălin Sălăgean

Comentarii Facebook