Miercuri 24 Aprilie

FOTO - Podul jucăriilor de pluș dintre România și Ucraina. „Atât le-a mai rămas copiilor din Ucraina, bucuria dintr-un pluș”


Podul care face legătura dintre România și Ucraina prin Punctul de Frontiera Sighetu Marmației, a devenit de curând un pod al speranței și al zâmbetelor. 

Polițiștii de Frontieră și voluntarii i-au îndemnat pe oamenii care locuies în apropiere să aducă jucării de pluș pentru a le înșira pe podul care unește cele două țări. Jucăriile sunt atent amplasate pe marginea podului, astfel încât la intrarea în România, copiii care vin din Ucraina să își poată lua câte o jucărie drept cadou de „bun venit”. 

pod cu jucarii 3.jpg

Zâmbetul copiilor în momentul în care își aleg jucăriile, bucuria acestora când primesc dulciuri și fructe de la polițiștii de frontieră pe arterele de control parcă mai alină durerea din ochii mamelor. Atât le-a mai rămas copiilor din Ucraina, bucuria dintr-un pluș”, a transmis Poliția de Frontieră Sighetu Marmației. 

pod cu jucarii 2.jpg

Polițiștii de frontieră acordă tot sprijinul necesar cetățenilor ucraineni care vin să se refugieze la noi în țară, iar grija pentru copiii care trec alături de mamele lor podul, este cea care îi face pe polițiști și pe voluntari să răzbească oboseala.


Comentarii Facebook