FOTO - Mai multe gherete de fast-food, din Piața Centrală Turda, mistuite de foc în a treia zi de Crăciun


Mai multe gherete de fast-food din Piața Centrală a municipiului Turda au luat foc marți seara.

Pompierii clujeni au intervenit marți, 27 decembrie, la un incendiu izbucnit la o gheretă de fast-food amplasată în Piața Centrală din Turda. Salvatorii au încercat să anihileze cât mai repede flăcările care au cuprins ghereta, riscul de extindere a focului spre alte construcții din piață fiind foarte mare. Din nefericire, flăcările au cuprins încă două gherete aflate în zonă. 

Incendiul a izbucnit marți, în a treia seară de Crăciun, în jurul orei 18:20. 

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit marți, 27 decembrie, seara, pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins trei gherete, situate în piața agroalimentară din Piața Republicii, municipiul Turda. Apelul de urgență a venit în jurul orei 18:20, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, unde au găsit o gheretă în care se comercializau legume-fructe, cuprinsă în totalitate de flăcări și care se extinseră la alte două gherete, în care funcționa o plăcintărie, iar cea de-a doua era dezafectată”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

ghereta turda 1.jpg

După mai bine de o oră, pompierii au reușit să stingă focul. Din fericire, nu au existat victime în urma incidentului. 

În momentul izbucnirii incendiului nu se aflau persoane în incinta pieței agroalimentare, astfel că nu au fost necesare măsuri de evacuare și nu au fost persoane care să solicite consult medical. Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de o oră, iar intervenția pompierilor a împiedicat propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit” au mai informat reprezentanții ISU Cluj.

Sursa foto: turdanews.ro / ISU Cluj 

Comentarii Facebook