Vineri 7 Octombrie

FOTO-Doi clujeni, reținuți de IPJ Alba pentru trafic de droguri. Au fost prinși cu opt kilograme de cannabis primite printr-o firmă de curierat


La data de 2 martie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat două percheziții domiciliare, în județul Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și introducerea în țară de droguri de risc.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat două percheziții, la persoane din județul Cluj, bănuite de trafic internațional de droguri”, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Alba.

Din primele cercetări a rezultat că două persoane, din județul Cluj, ar fi ridicat, de la o firmă de curierat, un colet conținând opt kilograme de droguri, din categoria celor de risc (cannabis), provenit din Spania, cel mai probabil cu scopul de a le valorifica.

WhatsApp Image 2022-03-04 at 11.20.14 (2).jpeg

WhatsApp Image 2022-03-04 at 11.19.55 (2).jpeg

Polițiștii au ridicat întreaga cantitate de droguri, iar, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au fost conduse, pentru audieri, ambele persoane.

Acestea au fost reținute, iar, ulterior, au fost prezentate Tribunalului Alba, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și introducerea în țară de droguri de risc.


Comentarii Facebook