FOTO - Ce invenție trăsnită a născocit un clujean pentru a-și „proteja” locul de parcare


Mulți șoferi, în încercarea de a-i împiedica pe ceilalți să ocupe locul lor de parcare, lasă în urma lor diferite obiecte, de preferat voluminoase precum pietre sau cauciucuri, pentru a semnaliza că locul respectiv aparține deja cuiva. 

Un clujean a dus această acțiune la un alt nivel în momentul în care a blocat locul său de parcare cu o saltea veche, susținută de câteva cărămizi și cauciucuri. 

baricada 2.jpg

Întâmplarea din Cluj-Napoca a fost semnalată de un alt șofer pe un grup de Facebook. „Așa ceva mai rar!!! Saltele, anvelope și bolțari.... Prindem obiceiuri de Dallas/Patarât ? pe Strada Nirajului ...”, a scris acesta pe grupul Info Trafic.

baricada 1.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE: 

Polițiștii locali din cadrul Biroului de Ordine Publica Zona II au identificat titularul locului de parcare și i-au aplicat o sancțiune contravenționala pentru „ocuparea abuziva a domeniului public în conformitate cu prevederile HCL nr. 191/2009”, au transmis polițiștii clujeni. „De asemenea, acesta și-a luat angajamentul ca va elibera parcarea în aceasta după masa când va veni de la serviciu”, au mai spus aceștia. 

Polițiștii l-au amendat pe clujean cu 500 de lei

Sursa foto: Facebook - Info Trafic 


Comentarii Facebook