FOTO. Accident la ieșire din Huedin. O dubă s-a răsturnat!


Pompierii clujeni au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut la ieșire din orașul Huedin. Din primele informații, un tânăr de 26 de ani a fost preluat de ambulanță, după ce o autoutilitară s-a răsturnat.

Pompierii de la Detașamentul Huedin au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut la ieșire din orașul Huedin, spre Oradea. În accident a fost implicată o autoutilitară, care era răsturnată atunci când forțele noastre au ajuns la fața locului. 

Nu au existat persoane încarcerate, iar un bărbat de 26 de ani a fost preluat de echipajul SAJ. Acesta era conștient și cooperant. Apelul de urgență a venit la ora 04:06, iar la misiune a luat parte o autospecială.”, anunță ISU Cluj.

Accidentul s-a produs pe DN1E60, în afara localității Huedin. Un conducător auto în vârstă de 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu o autoutilitară din direcția Cluj-Napoca înspre Oradea, pe fondul unor activități de natură a-i distrage atenția, părăsește partea carosabilă, autovehiculul răsturnându-se. A rezultat rănirea acestuia, fiind transportat la o unitate medicală. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”, potrivi IPJ Cluj.

duba 2.jpeg

Comentarii Facebook