FOTO. Accident în comuna Iara! O mașină a ieșit de pe carosabil și s-a izbit într-un stâlp


Un echipaj SMURD a intervenit sâmbătă după amiază la un accident rutier în comuna Iara, între Buru și Surduc, pe DJ 107 M. Din primele informații, o mașină a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit într-un stâlp.

La evenimentul respectiv au fost trimise o autospecială și un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Băișoara. La fața locului a fost găsit un autoturism avariat, iar ocupanții erau ieșiți din acesta.”, anunță ISU Cluj.

O femeie și un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au fost consultați de către echipajul SMURD, fără a fi transportați la spital.

Azi, 26 noiembrie, în jurul orei 15.05, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DJ 107M, între localitățile Surduc și Buru. Conform primelor date, conducătorul unui autoturism în vârstă de 79 de ani, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp din beton. Evenimentul rutier a fost soldat cu pagube materiale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.”, notează IPJ Cluj.

p1.jpeg

Comentarii Facebook