Miercuri 17 Aprilie

FOTO - Accident grav pe raza județului Alba, între doi șoferi clujeni: Mașinile s-au făcut praf în urma impactului frontal


Duminică, 18 decembrie, s-a produs un accident grav în zona localității Bistra, din Apuseni, în care două autoturisme s-au făcut praf. O clujeancă în vârstă de 20 de ani, din  Turda, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, izbindu-se puternic de un autoturism condus tot de un clujean. 

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe ambulanțe, fiind vorba de patru persoane rănite, din cele cinci care se aflau în autoturisme. În mașina condusă de tânăra, cea care a pierdut controlul volanului, se mai aflau un bărbat și o femeie, membrii ai aceleiași familii. 

bistra.PNG

La data de 18 decembrie 2022, în jurul orei 14:30, o tânără de 20 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 75, pe raza localității Bistra, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 38 de ani, din județul Cluj”, au informat polițiștii de la IPJ Alba. 

În urma accidentului, conducătoarea primului autoturism precum și o femeie de 45 de ani și un bărbat de 39 de ani, din Turda, pasageri în autoturismul condus de aceasta, dar și o femeie de 37 de ani, din municipiul Cluj Napoca, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au mai transmis polițiștii din Alba. 

Sursa foto: IPJ Alba 

Comentarii Facebook