FOTO. Accident cu 3 mașini în Fizeșu Gherlii, Cluj! Un șofer a intrat cu BMW-ul în curtea omului


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Fizeșu Gherlii. 

Apelul de urgență a venit în jurul orei 10:15, iar la misiune au participat o autospecială cu modul de descarcerare, precum și echipajul SMURD de la Punctul de Lucru Gherla. 

Salvatorii au găsit la fața locului trei autoturisme avariate, fără persoane încarcerate. Paramedicii au acordat prim-ajutor calificat la două femei de 30 și 37 de ani. Acestea au fost transportate la spital, fiind în permanență conștiente și cooperante. În paralel, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Update

La spital a fost transportată și o minoră de 15 ani cu răni superficiale.

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 10.10, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DJ 109C, în localitatea Fizeșu Gherlii.

Din primele date s-a constatat că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Gherla, nu s-ar fi asigurat la pătrunderea cu autoturismul pe drumul DJ109C, fiind acroșat de autoturismul condus de o femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Cătina.

În urma evenimentului, 2 femei cu vârste de 30 și 37 de ani, precum și o minoră în vârstă de 15 ani au necesitat îngrijiri medicale.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.”, anunță IPJ Cluj.

f2.jpeg

Comentarii Facebook