Fostul prefect Florin Stamatian a lovit un copil pe trecerea de pietoni. Politia a ascuns incidentul! EXCLUSIV


Fostul prefect al judetului Cluj a fost implicat intr-un accident de circulatie, in care o eleva de 15 ani a fost lovita pe trecerea de pietoni.

Incidentul a avut loc luni dimineata, in jurul orei 8.00, si a fost ascuns de catre politisti fata de opinia publica. In buletinul de presa al IPJ Cluj, de marti, 19 iunie 2012, nu a fost consemnat niciun cuvant.

Potrivit unor surse judiciare, fostul prefect PD-L al Clujului, Florin Stamatian, a vrut sa vireze la dreapta in Piata Cipariu, in zona Casei Invatatorului, unde functioneaza Inspectoratul Scolar. Din cauza faptului ca nu a acordat prioritate pietonilor care treceau strada pe la trecerea pentru pietoni, Florin Stamatian a acrosat o eleva care se indrepta spre scoala.

Fostul prefect a declarat pentru Stiri de Cluj ca a fost singurul vinovat pentru producerea acestui accident, dar ca nu intelege de ce presa este interesata de acest eveniment. "Nu a fost nimic deosebit. A fost un incident si nu s-a intamplat nimic deosebit. Eleva a vrut sa treaca strada iar eu nu am fost destul de atent. A pus mainile pe capota. Nu s-a intamplat absolut nimic. Am dus-o la spital. Nu puteam sa risc, am dus-o la spital, i-au fost facute toate radiografiile, am insistat sa vina la spital ca sa fiu sigur ca nu are nicio rana", a spus fostul prefect.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea, nu a putut fi contactat. Ea nu mai raspunde telefoanelor Stiri de Cluj din ordinul sefului IPJ Cluj, sergentul ajuns chestor de politie Ioan Pacurar, motivul invocat fiind ca: ”Ati denigrat imaginea sefului Politiei Cluj”.

Comentarii Facebook