Forajul pentru metrou din Piața Unirii a dus la o descoperire incredibilă! S-a găsit un gol de pământ care confirmă o legendă veche - VIDEO


Firma care face forări pentru metroului Clujul este posibil să fi dat peste faimoasele tuneluri de sub Cluj-Napoca. Descoperirea a fost făcută în Piața Unirii.

În Cluj există o legendă veche care spune că sunt o mulțime de tuneluri subterane și toate duc la biserica Sfântul Mihail.

Saidel Engineering, firmă de foraje geologice cu sediul în București, sapă la Cluj pentru a vedea care este conformația solului. Această companie efectuează foraje geologice în partea de nord-vest a Pieței Principale. 

Potrivit inginerului care efectuează lucrările, conducta cu diametrul de câțiva centimetri pătrunde la aproximativ 45 de metri adâncime în pământ. Ei bine, inginerii nu au remarcat până acum vreo descoperire arheologică, dar au fost surprinși când au găsit brusc un gol la o adâncime de câțiva metri, urmat din nou de pământ solid.

Potrivit inginerului, s-ar fi putut găsi un fel de tunel, dar excavarea acestei posibile structuri subterane nu face parte din munca lor.

VIDEO: szabadsag.ro

Comentarii Facebook