30 de cazuri de COVID la Opera Maghiară din Cluj. Initial s-a stiut doar de patru cazuri


Focarul de COVID de la Opera Maghiară din Cluj-Napoca este în creștere, după ce joi, 8 octombrie, au fost semnalate numai 4 cazuri, acum s-a ajuns la 30 de cazuri.  

Conform unor surse din rândul angajaților dintre cele 30 de cazuri două sunt grave, persoanele fiind internate la terapie Intensivă.

Focarul de COVID-19 de la Opera Maghiară din Cluj a dus la sistarea activității. 

Vă informăm că spectacolele din luna octombrie se anulează din cauza răspândirii coronavirusului! Returnarea biletelor este posibilă online prin Eventbook.ro și la casa de bilete a Operei! În curând revenim cu un program nou, vă rugăm să urmăriți pagina noastră de Facebook! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, anunță conducerea Operei.

Oficial la Opera Maghiară sunt circa ”4-5 cazuri, din câte știm. Mai sunt și alte cazuri asimptomatice, dar nu știm câte (Opera are 245 de angajați). Activitatea s-a suspendat și artiștii fac repetiții individuale acasă”, a declarat directorul adjunct al Operei Maghiare, Kosztin Áron.

Și la Teatrul Maghiar din Cluj sunt probleme, după ce au fost semnalate 5 cazuri. ”Vă informăm că la Teatrul Maghiar de Stat Cluj până acum cinci persoane din echipa tehnică au fost testate pozitiv cu COVID-19. Din acest motiv și pentru respectarea tuturor măsurilor de prevenire a virusului, activitatea Teatrului este suspendată. Precizăm că situația se află sub control”, anunță conducerea Teatrului Maghiar Cluj.

Comentarii Facebook