Florin Piersic împlinește 87 de ani, dar nu a avut bani să închirieze Opera din Cluj. A fost trimis la o sală de mâna a doua


Actorul Florin Piersic nu a putut beneficia de un spectacol la Opera Națională din Cluj, așa cum ar fi meritat, la împlinirea vârstei de 87 de ani, din cauza tarifului cerut. În schimb a fost primit la Casa de Cultură a Studenților. 

Am primit un răspuns din partea conducerii Operei Naționale că taxa de închiriere a sălii este de aproximativ 40.000 de lei, vreo 8.000 de euro. Florin nu are banii ăștia. El a vrut să apară într-un spectacol pentru clujeni, chiar de ziua lui, dar nu s-a putut. Așa de multă desconsiderare pentru un astfel de om, din partea Operei Naționale din Cluj nu am văzut. Degeaba scriem cuvinte frumoase la moartea unui mare artist, dacă nu ne purtăm cum se cuvine cu ei în timp vieții”, a relatat unul dintre prietenii marelui artist, citat de Foaiatransilvana.ro.

Spectacolul va avea totuși loc la Casa de Cultură a Studenților Cluj, pentru a juca în piesa ”Străini în noapte”, unde Florin Piersic are rolul principal.

Comentarii Facebook