Florile deosebite care fac primăvara să-și facă simțită prezența cu adevărat! Clujenii pot asista la un adevărat spectacol floral


După perioada cu ninsori de luna aprilie, vremea caldă a sosit în sfârșit. Clujenii pot reîncepe să își facă planuri pentru plimbări de relaxare, reprezentative anotimpului de primăvară. O plimbare deosebită care poate aduce cu adevărat primăvara în sufletul oricui se poate realiza chiar în centrul Clujului, la Grădina Botanică "Alexandru Borza".  

Tulipa 'Johann Strauss'.jpg

 Vremea caldă a făcut ca aranjamentele florale să capete o frumusețe rară, demnă de anotimpul primăverii. Iată câteva din fotografiile distribuite de pagina oficială a Grădinii Botanice, cu aranjamentele de flori specifice primăverii.

Flori de Magnolia kobus.jpg

Flori de Magnolia kobus

Fritillaria imperialis 'Red Beauty'.jpgFritillaria imperialis 'Red Beauty'

Hyacinthus orientalis 'Blue Jacket'.jpgHyacinthus orientalis 'Blue Jacket'

Hyacinthus orientalis 'Jan Bos'.jpgHyacinthus orientalis 'Jan Bos'

Narcissus Carlton.jpgNarcissus 'Carlton'

„Sunt puține lucruri care pot egala frumusețea și grația magnoliilor înflorite! Vă așteptăm să vă bucurați de aceste flori minunate, printre care se numără și lalelele timpurii și zambilele, într-o varietate de soiuri” - au scris pagina oficială a Grădinii Botanice, după ce au distribuit câteva fotografii deosebite cu diferite feluri de flori.

* Grădina Botanică A. Borza este deschisă de luni până duminică, între orele 09:00 și 19:00 (ultimele bilete se pot achiziționa până la ora 18:00)”.


Comentarii Facebook