Joi 15 Aprilie

Floreștiul va avea Târg de Crăciun în perioada 13 - 23 decembrie. Se caută comercianți

Târgul de Crăciun din Florești își va deschide porțile în 13 decembrie, în curtea Primăriei, fiind mutat de la fostul poligon, unde se lucrează la realizarea unui parc de 15.000 de metri pătrați.

În perioada Sărbătorilor de Iarnă 2019, Primăria Florești va organiza Târgul de Crăciun Florești 2019. Astfel, în perioada 13-23 decembrie, parcarea din curtea primăriei va deveni un tărâm mirific, de poveste de iarnă. 

De asemenea, nu va lipsi Căsuța lui Moș Crăciun. Așa că îi invităm pe toți copiii să fie Ajutoarele lui Moș Crăciun. Cei mici sunt așteptați pe întreaga perioadă a Târgului, zilnic, de la 18 la 19, la Căsuța lui Moș Crăciun cu ornamente lucrate manual, specifice Crăciunului. Acestea vor împodobi Căsuța lui Moș Crăciun, iar cei mici, drept răsplată vor primi de la Moș Crăciun câte un mic cadou. Căsuța Moșului va fi deschisă zilnic, între orele 18.00-19.00”, a declarat primarul comunei Florești, Horia Șulea.

La Târgul de Crăciun vor fi și concerte de colinde tradiționale, începând din 16 decembrie, cu un spectacol al copilașilor de la grădinițele din Florești, de la Școala Gheorghe Șincai și al Ansamblului Șoimii Carpaților Florești.

De asemenea, zilnic, tot de la 18.00 la 19.00, pe scena Târgului vor fi interpretate colinde tradiționale de invitați speciali.

Comercianții interesați de a fi prezenți la Târgul de Crăciun Florești 2019, pot apela numărul de telefon 0734 778 238, în vederea unor informații suplimentare privind regimul căsuțelor comerciale.

Comentarii Facebook