Duminica 28 Aprilie

Floreștiul va avea bazin de înot acoperit la standarde europene - FOTO


Floreștiul a fost inclus pe lista de investiții pentru construirea unui bazin de înot acoperit pe strada Tăuțiului fără număr.

Am aflat că investiția a fost introdusă pe lista sinteză de investiții a Companiei Naționale de Investiții, lista aprobata prin Ord. MLPDA 2457/12.06.2020. Avem finanțarea de la CNI pentru bazinul de înot!!!”, a transmis primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Floreștiul se laudă și cu alte investiții în sport și cultură:

- SALA DE SPORT de la Sc Gh Sincai este aproape finalizata

- PARCUL DE JOACA SI AGREMENT de pe str Tautiului este aproape de finalizare

- La CENTRUL CULTURAL de pe locatia fostului Poligon se apropie licitațiile de execuție

- La SCOALA NOUA, din zona Porii Eroilor (36 Sali de clasa, din care 20 de sali pentru clasele 0-4 si 16 pentru clasele 5-8 + laboratoare, sala festiva, atrium, biblioteca, sala de sport, grupuri sanitare, cancelarie, parcare) avem deja Studiul de Fezabilitate si ne apropiem de licitatiile de executie

- La BAZA SPORTIVA TIP 1 (teren sportiv fotbal dimensiuni omologate UEFA și FRF, 105 metri x 68 metri, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectator, plus teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m. Și, bineînțeles, cabinet medical, clădire vestiare și administrativă și parcare autovehicule și autocar) avem aprobata finantarea, asteptam deschiderea liniei de executie

- INVESTITIILE DE LA SCOALA CETATEA FETEI continua (design, infrumusetarea, spatii de recreere curtea scolii, dotari informatica)

- La EXTINDEREA GRADINITEI de pe str Horea ne apropiem de licitatia de executie

- FINALIZAREA procedurii de achizitie privind SPATII NOI, SPECIFICE, unde sa functioneze GRUPE DE GRADINITA

- Incep lucrarile de executie la TRIBUNA si INSTALATIA DE NOCTURNA de la Terenul sintetic de pe str Stadionului

CNI ar fi vrut să finanțeze și în Cluj-Napoca, în continuarea bazei sportive din Gheorgheni un bazinb de înot similar, dar Primăria Cluj-Napoca nu a putut asigura terenul. 

Comentarii Facebook