Florești - Trafic restricționat la intersecția Dumitru Mocanu cu Eroilor, pentru continuarea lucrărilor


Primăria Florești anunță că traficul va fi restricționat timp ce patru zile la intersecția Dumitru Mocanu cu Eroilor, pentru a putea fi continuate lucrările. 

Acces restricționat pentru traficul rutier în intersecție Dumitru Mocanu și strada Eroilor, începând de marți 18 octombrie, pentru continuarea lucrărilor.

Începând de marți va demara pregătirea sectorului pentru asfaltare, realizare accese, respectiv trotuare.

Circulația rutieră va fi oprită în totalitate în următoarele patru zile (marti-vineri, 18-21 octombrie), pe strada Dumitru Mocanu de la intersecția cu Eroilor, pentru continuarea lucrărilor la proiectul de modernizare a drumului, după ce etapele de lucrări au permis în ultimele săptămâni redeschiderea temporară a traficului pe drum de pământ, după intubarea Văii Sânăslăului.

Pietonii vor avea acces interzis pe porțiunea amintită din strada Eroilor, dar pot circula în siguranță prin curtea Primăriei”, precizează Primăria Florești.

Pe strada Eroilor se lucrează intens pentru terminarea lucrărilor până la finele acestui an. Strada va fi cea mai modernă din județul Cluj, cu piste de bicielete, trotuare, perdea de abrbori și trei benzi.

Comentarii Facebook