Florești: Gestul SUPERB al unui asistent SMURD-UPU, care a găsit o mare sumă de bani la bancomat


Un asistent medical UPU-SMURD Cluj a găsit o sumă mare de bani, în Florești, lângă sucursala Banca Transilvania și i-a predat la Poliție.

Raul Vlad Chetan este asistent la Unitate Primire Urgențelor (Upu 1) Cluj. 

Sâmbătă, în jurul orei 15.00, am găsit o sumă destul de mare de bani la BT-ul de pe strada Avram Iancu din Florești . Banii au fost predați la postul de poliție din Florești, în cazul în care îi caută cineva îi găsește acolo”, a relatat Raul.

Știri de Cluj a discutat cu Raul și a aflat mai multe amănunte:

În după-amiaza zilei de sambata, mă aflăm la un supermarket din zona, ulterior am oprit sa îmi scot bani din bancomat, observând în fanta bancomatului o suma importantă de bani. Nu era nimeni în jur, am luat acești bani și am sunat la 112 .

Operatorul mi-a făcut legătura la poliție, iar aceștia mi-au explicat cum trebuie sa procedez, astfel m-am îndreptat către postul de poliție, unde am predat suma de bani însoțită de un proces verbal.

Ajuns acasă am făcut o scurtă postare pe unul din grupurile localității în speranta ca vom identifica persoana care a pierdut aceasta suma.

Consider ca este normal sa avem spirit civic și sper din tot sufletul ca aceasta persoana sa fie gasita și sa își recupereze paguba. Mă bucur mult dacă am fost de ajutor!”, ne-a spus Raul.

Floreștenii l-au felicitat pentru gestul făcut. 

Comentarii Facebook