Florești: Atenție la înșelătorii! Metoda „accidentul” pusă în practică pe strada Eroilor. O femeie bate din ușă în ușă și spune că au trimis-o rudele


Un floreștean a relatat pe Facebook o întâmplare de care a avut parte marți dimineața. Acesta susține că o femeie a bătut la ușa lui, explicând că a trimis-o fratele său din străinătate. Acesta nu a căzut în capcana ei, însă a avut grijă să-i anunțe și pe ceilalți despre încercările acesteia.

Este o doamnă care bate pe la uși și spune că vine din partea unei rude plecate în străinătate. Tocmai ce a fost și la mine, dar nu s-a potrivit povestea. A mai pățit careva astăzi? Mie mi s-a părut că umblă cu înșelătorii”, a scris bărbatul.

Curioși, floreștenii i-au cerut să povestească modul în care procedează femeia:

Vine din partea rudei X (la mine a fost ca din partea fratelui). Nu îi dă numele, se așteaptă să te scapi tu cu un nume. Și dacă tu îi tot pui întrebări ca să afli numele, zice că a greșit adresa.

Dă un nume ea și când zici că nu cunoști pe nimeni cu numele respectiv, întreabă dacă nu aici e adresa x și dă o adresă greșită, un număr asemănător, dar nu numărul blocului unde a intrat”, a explicat acesta.

După spusele bărbatului, incidentul a avut loc pe strada Eroilor, din zona Profi. Oamenii s-au gândit că acest tip de înșelătorie seamănă cu metoda „accidentul”, doar că față în față, nu la telefon.

Unii s-au declarat uimiți de tupeul și inventivitatea de care dau dovadă oamenii.

Data viitoare sunați la poliție, să o ducă ei la adresa corectă”, a comentat un alt floreștean.

Comentarii Facebook