Floreștenii sunt invitați să vină cu idei de modernizare a comunei, în Parcul Poligon, marți


Floreștenii sunt invitați să participe la misiunea de revitalizare a zonei centrului vechi din comuna Florești, marți, 27 iulie, în Parcul Poligon, începând cu ora 17:00.

Te așteptăm mâine, 27 Iulie, în Parcul Poligon, începând cu ora 17:00, să ne ajuți în misiunea noastră de a revitaliza zona centrului vechi al Floreștiului! 

Florești este parte dintr-un proiect pilot la nivel național și anume, cel de URBANISM PARTICIPATIV. În acest proiect vom utiliza o inovație tehnologică, aplicația celor de FURBAN, cu ajutorul căreia locuitorii Floreștiului vor putea sa facă propuneri reale pentru zona studiată”, transmite Primăria comunei Florești.

Centrul vechi al Floreștiului, modernizat cu ideile cetățenilor

În prima etapă de modernizare a comunei, se vor căuta soluții și idei pentru a revitaliza o zonă veche a comunei Florești, care cuprinde străzile Andrei Mureșanu și Gheorghe Doja.

Zona asupra careia se va lucra în această primă etapă este cea a centrului vechi al Floreștiului, dintre străzile Andrei Muresanu și Gheorghe Doja care, în acest moment, este o zonă cu o degradare accentuată”, adaugă reprezentanții primăriei.

Cum se va desfășura această întâlnire?

Floreștenii sunt, astfel, invitați marți în Parcul Poligon pentru a veni cu idei concrete de modernizare a zonei respective.

Participanții din public vor primi o tableta în care va fi încărcată randarea cu propunerea de modernizare a zonei și vor avea posibilitatea să facă propuneri concrete. 

Aplicația va fi disponibilă până la sfârșitul verii pentru ca un număr cât mai mare de persoane să poată să vină cu propuneri. La sfârșitul acestui proiect vom avea o propunere completă de modernizare și regenerare a acestei zone”, mai spun reprezentanții Primăriei Florești.


Comentarii Facebook