Fiul lui ”Becu” REȚINUT de Poliție, miercuri seara pentru tâlhărie - EXCLUSIV

 

Fiul interlopului ”Becu” a fost reținut miercuri seara de Poliția Cluj. 

 

În cursul zilei de 11 mai 2014 a avut loc o tâlhărie pe strada Simion Balint din Cluj-Napoca. Persoana bănuită a fost idetificată și va prezentată instanței cu propunere de arestare”, precizează surse din cadrul IPJ Cluj.

 

Informația inițială era că în această infracțiune ar fi fost implicat și fiul unui alt interlop, dar acest lucru nu s-a confirmat. 

 

Robert Baciu Jr. ar fi lovit cu pumnul o altă persoană, în zona Gării din Cluj-Napoca și i-a luat telefonul. 

 

Acesta este fiul lui Rober Baciu, zis ”Becu”, care a fost arestat deja pentru că ar fi coordonat o grupare de hoți de buzunare din Paris. 

 

Interlopul clujean ”Becu” coordona hoții de buzunare din Paris. Un singur om încasa 21.500 de euro în 15 zile

----------------

UPDATE

 

Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un tânăr care ar fi deposedat, prin violenţă, un minor de telefonul mobil.

 

La data de 11 mai a.c., în jurul orei 19:00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca, a fost sesizată cu privire la faptul că  un minor de 15 ani a fost agresat şi deposedat de telefonul mobil de către o persoană necunoscută, în timp ce se afla pe strada Simion Balint din Cluj-Napoca.

 

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Biroul de Investigaţii Criminale, a fost identificat bărbatul bănuit de tâlhărie ca fiind un tânăr de 18 ani din Cluj-Napoca.

 

 Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “tâlhărie”, faptă prevăzută de art. 233 din Codul penal, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, precizează IPJ Cluj.

Comentarii Facebook