Fiul consilierului Francisc Deak, din Campia Turzii, condamnat pentru trafic de droguri


Fiul consilierului Francisc Deak, din Campia Turzii, a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare pentru trafic de droguri. Alaturi de el au mai fost condamnati alti patru tineri, dintre care trei cu suspendare.

 

Alaturi de acesti tineri a mai fost retinut si este cercetat in continuare cetateanul arab, Hattab Mohamed. Acestia erau chemati la petreceri, unde "plasau" sare de baie, care la inceputul anului se vindea legal, dar din februarie a fost scoasa in afara legii.

Cei sase si-au pus bazele afacerii in luna decembrie 2009, cand detinerea si comercializarea sarii de baie nu era pedepsita prin lege.

Tinerii condamnati sunt Andrei Deak, fiul consilierului local din Campia Turzii, Francisc Deak, Dan Bothaza, in varsta de 34 de ani, fostul ginere al viceprimarului din localitate, Ioan Moldovan, Mircea Crisan, Adrian Trif şi Vlad Gheorghe.


Tribunalul Cluj i-a condamnat pe Mircea Crisan la 4 ani si 6 luni de inchisoare, Dan Bothaza la un an cu suspendare, iar Adrian Trif şi Vlad Gheorghe la trei ani cu suspendare. 

 

Andrei Deak, fiul consilierului local, a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare.

 

Sentinta poate fi atacata cu recurs.

Comentarii Facebook