Firmele Kiat Group si Diferit au castigat contractul in valoare de 140 de milioane de euro pentru intretinerea strazilor din Cluj-Napoca


Firmele SC Kiat Group SRL si SC Diferit SRL au castigat licitatia pentru atribuirea contractului in valoare de 140 de milioane de euro, care prevede intretinerea strazilor din Cluj-Napoca.

Primarul Sorin Apostu sustine ca oferta facuta de asocierea Kiat Group SRL si Diferit SRL a fost cea mai avantajoasa pentru primarie. La licitatia adjudecata in 9 iunie au mai participat alte 7 firme sau asocieri de firme: STRABAG, DRUCONSULT, BITUNOVA SI IRIDIUM; EUROCONSTRUCT TRADING CU PA&CO INTERNATIONAL; PORR TECHNOBAU UND UMWELT; VIAROM, VECTRA SI DAMAR CONSULT SRL; TEHNOLOGICA RADION CU CONSTRUCT PEROM; DELTA CU PRO CONS XXI; ROMSTRADE.

Banii, cei 140 de milioane de euro, vor fi folositi pentru repararea strazilor din Cluj-Napoca, in functie de necesitati, dar si de bugetul local.

Cele doua firme care au castigat licitatia pe patru ani au obtinut 100 de puncte la eveluare, atat pentru oferta tehnica, dar si financiara. Procentul pentru prestarea serviciilor de proiectare tehnica perceput de cele doua societati este 0% si s-au angajat ca orice lucrare apare va fi solutionata in termen de 10 zile.

 

Ambele societati care au castigat licitatia au mai primit contracte din partea primariei Cluj-Napoca pentru repararea unor strazi din oras. SC Kiat Group SRL a primit doua contracte in valoare de 11 milioane de lei, iar SC Diferit SRL a primit in ultimii ani lucrari in valoare de 20 de milioane de lei.

 

Clasamentul in urma licitatie:

 

1.    STRABAG, DRUCONSULT, BITUNOVA SI IRIDIUM - 74,19 de puncte; locul VI

2.    SC DIFERIT-KIAT -  100 de puncte; locul I
3.    EUROCONSTRUCT TRADING CU PA&CO INTERNATIONAL- 67,43 de puncte; locul - VIII
4.    PORR TECHNOBAU UND UMWELT - 76,76 de puncte; locul V
5.    VIAROM, VECTRA SI DAMAR CONSULT SRL - 77,72 de puncte; locul IV
6.    TEHNOLOGICA RADION CU CONSTRUCT PEROM - 77,96 de puncte; locul III
7.    DELTA CU PRO CONS XXI -83,05 de puncte; locul II
8.    ROMSTRADE -70,64 de puncte; locul VII

Comentarii Facebook