Miercuri 6 Decembrie

Filme pornografice difuzate la orele online, de la o școală din Cluj-Napoca! Părinții sunt șocați - VIDEO


Elevii de la o Liceul Romul Ladea din Cluj-Napoca au probleme cu hackerii care le perturbă orele. Culmea, nimeni nu poate face nimic. Imagini nerecomandate minorilor!

Sunt mama unuia din elevii implicați în incidentul de ieri.

Fiica mea este elevă în clasa a Vll A la liceul de arte plastice Romulus Ladea. Încă de la începutul anului școlar 2020 - 2021 ne-am confruntat cu acești indivizi care intrau pe platforma Adservio, în timpul orelor și deranjau punând muzică, înjurând etc. 

S-au făcut demersuri pentru soluționarea problemei, inițial în cadrul școlii, după care am început să depunem plângeri și la poliție. 

În luna noiembrie a fost deschisă ancheta în cadrul Diicot. Cei de la Adservio ne spun că nu pot face nimic din moment ce link-ul de conectare a fost dat mai departe de către unul din elevi. Până în prezent nu au rezolvat problema.

Mâine dimineață, 19.03.2021 între orele 8.30 - 10.00, ne vom întâlni cât mai mulți părinți în față liceului Romulus Ladea să semnăm o plângere comună după care plecăm înspre DIICOT să depunem și plângeri personale.

Astăzi au intrat iar la oră și au lăsat un link /invitație. Am intrat de curiozitate și am făcut câteva screeshot -uri. Sper ca în imaginile de mai jos să găsiți ceva util”, ne-a relatat mama unuia dintre copii.

Adservio este o platformă educațională ce organizează cursuri online, gestionarea materialelor suport de curs și a temelor, notarea în catalogul virtual și informarea părinţilor prin rapoarte automate despre evoluţia și activitatea elevilor.

--------------------

UPDATE

La data de 17  martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați, în scris, de către reprezentanții unui liceu din municipiul Cluj-Napoca cu privire la faptul că pe durata orelor online mai multe persoane intră pe platformă, fără a avea acest drept.

Cele sezizate fac obiectul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvâșirii infracțiunii de acces ilegal la un sistem informatic, cercetările fiind continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Comentarii Facebook