Miercuri 24 Aprilie

Fetiță călcată de o mașină de poliție pe strada Constanța. Șefii IPJ au sosit la locul accidentului și au făcut SCANDAL - VIDEO

 

O fetiță de circa 8 ani a fost călcată de o mașină de poliție pe strada Constanța, din Cluj-Napoca, joi dimineața, în jurul orei 8.20.

 

Martorii povestesc că fetița a ieșit de după o mașină, fiind adusă de mama ei la școală, iar când a ajuns în stradă a fost lovită de mașina de poliție. ”Noi am scos-o de sub puntea spate. Am chemat ambulanța și a fost dusă la spital”, a spus unul dintre martori, un muncitor care se afla în zona pentru a remedia o avarie.

 

Fetiță lovită de o mașină de Poliție la Cluj. Vezi ce spun martorii - VIDEO

 

Strada Constanța a fost împânzită de echipaje de poliție, nu mai puțin de 4 mașini fiind deplasate la acest caz, susțin martorii.

 

La locul accidentului a sosit adjunctul șefului IPJ Cluj, comisarul șef Alexandru Mureșan, șeful Poliției municipiului Cluj-Napoca, comisarul șef Ciorbă Zaharia, și comisarul Florin Goia, care au dirijat chiar ei trecătorii și nu a lăsat presa să se apropie de scenă. Ziariștii au fost impinși cu scandal.

 

Am mers la școală cu fetița și a fost lovită de o mațină de poliție. Am oprit să coboare, a trecut prin fața mea și din sensul celălalt venea o mașină de poliție care nu a oprit nici după ce a lovit-o. E bine că nu are nimic la cap. Piciorul stâng este rupt. Femurul va trebui operat și gamba pusă în ghips.

 

Să sperăm că va fi bine. Îi consider vinovat pe polițistul din mașină pentu că putea să prevadă ca este o zonă în care copii merg la școală. Îl consider vinovat pentru că nu s-a oprit și a mers în continuare, chiar și după ce a lovit-o. 

 

Viteză mare nu avea, din cauza drumului în lucru. Asta a și salvat-o pe fetița mea”, a spus Nadia Mike, mama fetiței.

Comentarii Facebook