Festivalul Luminii 2013, o feerie de lumină în Parcul Babeș - Galerie FOTO

 

Mii de clujeni au luat cu asalt Parcul Babeș pentru a se bucura de feeria oferită de Festivalul Luminii.

 

Peste 20.000 de lampioane au luminat Parcul Babes din Cluj-Napcoa sâmbătă, 25 mai, cu ocazia celei de-a 9-a ediții a Festivalului Luminii.

 

În acest an, peste 100 de cercetași și 100 de voluntari de toate vârstele au făcut posibil evenimentul care aduce 4 arii tematice: 

 

Aria Formelor. Este locul unde fiecare participant va putea admira expoziția de forme luminoase, de la cele mai mici până la cele mai mari gulguțe, iluzii optice în care se pot integra pentru fotografiere și multe alte minunății pregătite de copiii cu vârste între 6 și 18 ani, membri ai Organizației Naționale Cercetașii României.

 

Aria Spectacolelor va prezenta un mix de lumină și mișcare, realizat de tineri artiști clujeni, voluntari coordonați de membri Asociației Juggling Cluj, partener tradițional al Cercetașilor. Printre alte momente ale acestei arii, vor fi și bine-cunoscutele jonglerii cu foc. 

 

Aria inspiratională. Pentru cei ce doresc, recomandat tuturor, în cadrul ediției cu numarul 9 a Festivalului Luminii, organizatorii au pregatit un cadru de reflexie asupra sinelui, asupra țelurilor personale, astfel participanții sunt invitați să intre în “Căsuța Meditației” și să parcurgă “Aleea Viselor”. Tot în aceasta arie vor avea loc și expoziția foto, realizata de tineri fotografi clujeni, și cateva momente placute urechii amatorilor de artă.

 

Cercetașii au pregătit și o arie specială, dedicată Copilăriei, Jocului și Cercetășiei, unde fiecare participant trecut de varsta copilăriei poate să vadă și să se regăsească în formele și imaginile acesteia.

Comentarii Facebook