Femeie prinsă încercând să dea mită la Aeroportul Cluj. Voia sa scoată ilegal din țară doi minori



O femeie a fost pusă sub control judiciar, după ce a încercat să mituiască un ofițer de poliție din cadrul SPF Aeroport Internațional Cluj – Napoca pentru a o lăsa să își scoată ilegal copiii minori din țară.

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Cluj și Centrul Operațional 3 Cluj-Napoca, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au adus la îndeplinire mai multe ordonanțe în vederea desfășurării unor activități procedurale cu privire la săvârșirea infracțiunii de dare de mită”, anunță DGA Cluj.

În urma acestor activități, a fost pusă în mișcare acțiunea penală față de inculpata R.F. pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită către un ofițer de poliție din cadrul SPF Aeroport Internațional Cluj – Napoca.

Mai exact, femeia i-a oferit ofițerului o sumă de bani pentru a nu întocmi actele de constatare privind tentativa de a trece fraudulos frontiera de stat a unui minor prin substituire de persoane și de a-i permite să-și continue deplasarea către Dublin (Irlanda) împreună cu cei doi copii minori ce o însoțeau.

Față de inculpată a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Comentarii Facebook