Miercuri 24 Aprilie

Femeie lovită pe trecerea de pietoni în Zorilor. Șoferul și-a văzut liniștit de drum



Un șofer a lovit o femeie de 39 de ani pe trecerea de pietoni de la intersecția de pe Calea Turzii cu strada Observatorului. Șoferul și victima au avut un schimb dur de replici, apoi acesta a plecat de la fața locului, iar femeia a mers la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

"Un conducător auto în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, la intersecţia cu str. Observatorului, la trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, a surprins şi accidentat uşor o femeie de 39 ani, din Cluj-Napoca, care, în calitate de pieton, era angajată în traversarea străzii regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.

În urma impactului, conducătorul auto a oprit şi a avut un schimb de replici cu femeia, după care fiecare şi-a continuat deplasarea.

Din primele verificări s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului ar putea fi conducătorul auto care a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei şi care a încălcat regula de circulaţie privind "neacordarea de prioritate pietonilor care au acest drept ", faptă prevăzută şi sancţionată de art.100, alin. 3, lit.b din OUG 195/2002, republicată", transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Șeferul este căutat acum de oamenii legii pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului, implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii unei persoane, fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei.

Comentarii Facebook