Femeie lovită pe trecerea de pietoni de pe Corneliu Coposu: Am trimis cerere să se monteze un semafor și NIMIC

 

O femeie a fost lovită de pietoni de pe Corneliu Coposu, duminică dimineața, în jurul orei 9.30. Acesta este cel de-al patrulea accident similar, în ultimii ani. 

 

Accidentul a avut loc pe strada Corneliu Coposu colț cu strada Bumbești, din cartierul Dambul Rotund. ”Este cel putin al patrulea accident de acest fel, din ultimii 3 ani, doua fiind accidente mortale. Dupa un astfel de accident, in care o vecina a decedat, am trimis Primariei Cluj-Napoca, Serviciul siguranta circulatiei, un email inclusiv pe pagina Domnule primar.ro, solicitand montarea unui semafor actionat de catre trecatori sau montarea unor praguri de sol pentru a preintampina astfel de evenimente, dar in urma acestui email singura masura luata a fost montarea unui nou semn cu trecere de pietoni, ceea ce este egal cu zero.

 

Mentionez ca in imediata vecinatate exista si o statie de autobuze, iar pe aceasta trecere de pietoni se traverseaza strada Corneliu Coposu pentru a ajunge in parculetul de copii de pe strada Soarelui.

 

Va solicit ajutorul pentru ca impreuna cu cetatenii sa solicitam Serviciului siguranta circulatiei din Primaria Cluj-Napoca montarea unui semafor actionat de catre trecatori. Sincer oare cate persoane trebuie sa mai moara lovite pe trecerea de pietoni pana sa se sesizeze cineva sa monteze un semafor?”, ne-a relatat Andrei.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, ne puteți semnala cazul pe pagina de Facebook, la rubrica Fii Reporter! sau pe email.

 

Foto: Arhiva

Comentarii Facebook