Femeie lovită mortal de un șofer RUPT de beat, pe un drum din Cluj. Ce explicație halucinantă a găsit vinovatul VIDEO



Un accident rutier, soldat cu moartea unei persoane, a avut loc, joi seară, pe e DN 18B in localitatea Chiuiesti.

O femeie de 69 de ani din localitate, care se deplasa spre casa pe marginea drumului, a fost lovita de o autoutilitara care circula pe directia Dej – Magoaja.

Fiica femeii a fost cea care a sunat la 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj al Ambulantei Dej cu asistent medical. Acesta a inceput manvrele de resuscitare, iar dupa cateva minute la locul accidentului a ajuns o alta ambulanta cu medic de la Dej care a continuat resuscitarea. Din nefericire, dupa medicii nu au mai putut sa ii salveze viata batranei, deoarece aceasta a suferit rani grave, scrie dejeanul.ro.

În urma impactului, șoferul a opit abia după câteva sute de metri distanță, pentru că, spune el, nu și-a dat seama ce s-a întâmplat.

Conducătorul auto s-a întors pe jos la locul accidentului, iar polițiștii aflați la fața locului l-au testat cu aparatul etilotest, reieșind că acesta are o alcoolemie de peste 1.4 mg/l în aerul respirat.

Bărbatul a declarat că a bput doar o bere de dimineață și că nu a văzut-o pe femeie din cauza farurilor puternice ale unui autoturism care circula din sens opus.

Traficul pe respectivul drum a fost blocat timp de o ora pe ambele sensuri.

Comentarii Facebook