Femeie înjunghiată în picior de concubin pe strada Scorțarilor, din Cluj-Napoca - FOTO


O femeie a fost înjunghiată pe strada Scorțarilor din Cluj-Napoca. Mai multe echipaje de Poliție sunt la fața locului, iar o persoană a fost încătușată.

Este vorba despre un conflict spontan între concubini. Bărbatul a înjunghiat-o pe femeie în picior. Victima a fost transportată la spital, conform unor surse de la fața locului.

Se pare că atacatorul și-a aruncat cuțitul, iar polițiștii îl căutau pe marginea drumului cu ajutorul lanternelor.

La acest incident s-au deplasat trei echipaje de poliție, unul de jandarmi și o ambulanță.

---------------------------

UPDATE

Poliția Cluj anunță că ”la data de 11 noiembrie a.c., in jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca  - Secția 2 Poliție au fost sesizați despre producerea unui conflict spontan, pe o strada din cartierul Mărăști. 

La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un conflict spontan între concubini, un tânăr de 25 de ani și o tânără de 21 de ani, ambii din Cluj-Napoca. Tânăra ar fi fost înțepată în repetate rânduri cu un obiect înțepător într-unul dintre membrele inferioare.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care a transportat-o pe acesta la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză se desfășoară cercetări pentru stabilirea încadrării juridice a faptei”.

Tânărul de 25 de ani a fost reținut de polițiști.

Comentarii Facebook