Anunț TENTANT la prima privire: ”Donez Toyota Rav4 celor care au nevoie!” Cum funcționează ȚEAPA!


O clujeancă a testat o nouă formă de înșelăciune apărută pe piață, de fapt o revitalizare a unui mod mai vechi de a păcăli lumea. 

Buna ziua, vreau sa ofer Toyota Rav4 tuturor celor care au nevoie.  Lucrez în management comercial și comercial.  Așa că vreau să îmi dau mașina cu cineva în nevoie.  Este o mașină bună.  Singurul motiv pentru care vreau să donez această mașină este pentru că vreau să merg în Anglia cu un contract de 10 ani.  Așadar, atunci când îmi țin mașina acasă, trebuie să cunosc un proprietar nou care să le poată oferi aceste beneficii și să aibă grijă de ea. Pentru că pastorul meu mă sfătuiește să dau cuiva mașina pe care o dorește. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să mă contactați prin e-mail sau Whatssap cu agenția de transport responsabilă cu transportul mașinii E-mail: grazinaskurbika01@gmail.com Whatssap: +447451285884”, sună anunțul postat online.

Mihaela a intrat în discuție cu acest cont pentru a vedea unde se ajunge. După câteva minute a ieșit la iveală și înșelătoria. 

Mașina era în Nigeria, iar transportul până la Cluj costa 650 de euro, din care jumătate trebuie achitat în avans. 

page11.jpg

page12.jpg

Comentarii Facebook