Sambata 17 Aprilie

Femeie din Gherla, omorâtă în propria casă în timp ce vorbea la telefon cu iubitul ei

 

Mihaela Chezan, 35 de ani, (foto) din Gherla a fost omorâtă cu cruzime în timp ce vorbea la telefon cu iubitul ei plecat la muncă în străinătate și care a auzit totul.

 

Criminalul a pătruns în locuință și a înjunghiat-o. Tragedia s-a produs la ora 3.00 dimineața, într-un bloc de pe strada Gârlei. Mihaela Chezan, de 35 de ani, era manichiuristă și avea o fetiță. Ea vorbea la telefon cu iubitul ei, când a fost atacată de un alt bărbat, care se afla în locuință. Persoana de la telefon a asistat neputincioasă la tragedie, a închis și a sunat un alt vecin pentru a-l ruga să intervină. 

 

L-a sunat pe vecinu sa meargă, urgent, să vadă că a intrat cineva în casă să îi jefuiască. Când a ajuns vecinul ea era moartă, pe jos, înjunghiată și plină de sânge. Nu s-a auzit nimic ciudat și era liniște aseară”, a declarat Alexandru Corpodean, un vecin, scrie dejeanul.ro.

 

Poliția a reușit să îl rețină pe criminal. Atacatorul este un bărbat în vârstă de 33 ani, fost iubit al femeii. Acesta a escaladat schela blocului aflat în reabilitare și a intrat în apartamentul femeii, forțând un geam rabatabil. Din bucătărie a luat un cutit și i-a tăiat gâtul femeii. 

 

Atacatorul ar fi sunat și la interfon, dar nimeni nu l-a lăsat să intre. Bărbatul ar fi fost beat.

Comentarii Facebook