Femeie din Florești: Două domnișoare ”bronzate” mi-au desfăcut ghiozdanul în Lidl


O femeie din Florești a relatat că, miercuri seara, a fost la un pas să cadă victimă unor domnișoare ”bronzate” în magazinul Lidl. 

Atenție la buzunare, stimati cetateni! Doua domnisoare mai bronzate mi-au desfăcut ghiozdanu-n Lidl Floresti, noroc ca am simțit. Cei de la Lidl nu pot face nimic, fără prezența poliției și fără plângere scrisă la poliție, deci tot ce e posibil ca domnisoarele sa nu fi iesit cu mana goala din magazin!

Domnul de la paza m-a trimis la politie, la fel și alt angajat Lidl. Se pare ca nu au buton de panica, nu vor sa il foloseasca. Pana mă duc la poliție, sa depun plangere de tentativa de furt, fara descriere, ca masca ne ajuta mult, fetele si-au facut plimbarea de seara pe la toate magazinele din zona”, a scris Crina.

Un internaut i-a spus că putea suna la 112.

Nu știam ca se poate așa, logic era ca cei de la Lidl sa nu lase fetele să iasă, până chem poliția. Ele si-au dat seama că le-am văzut și nu cred ca au mai stat mult. Deci mersul la poliție în context, era degeaba”, a mai scris floreșteanca.

Un alt locuitor al comunei și-a adus aminte că zilele trecute ”parca posta cineva pe grup ca i-a fost furat portofelul în Lidl. Se pare a fi mediul propice pentru valorile întoarse în țara, dacă cei din Lidl stau cu mâna în c..r”.

Comentarii Facebook