Femeie de 75 de ani omorata la Dej. Suspectul a fost retinut


Un barbat de 52 de ani din Dej a fost retinut de politie, fiind principalul suspect in cazul unei crime comise la finalul lunii octombrie.

"In cursul zilei de ieri, 3 noiembrie, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat pe S. Pavel de 52 ani, din Dej, ca fiind principalul suspect de savarsirea infractiunii de omor comisa asupra lui S. Maria, de 75 ani, din Dej. Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca in 23 octombrie, S. Pavel a exercitat acte de violenta asupra lui S. Maria, in timp ce aceasta se afla in locuinta ei. Femeia a sesizat politia doar in 26 octombrie, deoarece agresorul a impiedicat-o sa faca acest lucru. Victima a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, ulterior in urma leziunilor suferite a survenit decesul acesteia", a declarat purtatorul de cuvant al IPj Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

Barbatul este cercetat penal pentru omor calificat, fiind retinut de Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj pentru 24 de ore. Suspectul urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii Facebook