Femei salvate pe strada Mihail Sebastian din Cluj-Napoca dintr-un autoturism care se prăbușea - FOTO


Două femei au fost salvate dintr-un autoturism care a derapat pe strada Mihail Sebastian, din Cluj-Napoca, sâmbătă în jurul orei 16.00.

Două echipaje de pompieri au acționat sâmbătă după-amiază, pe strada Mihail Sebastian, din Cluj-Napoca,  pentru a salva un autoturism, care aluneca pe coasta de pe marginea drumului

Autoturismul a fost parcat peste acostamentul părții carosabile și a început să alunece în josul coastei, în timp ce ocupanții se aflau în interiorul acestuia.

Prezența de spirit a unor trecători, a însemnat pentru cele două femei din vehicul scăparea, deoarece aceștia au reușit să-l oprească prăbușirea autoturismului la o diferență de nivel de ceva 7-8 m.

Cele două femei s-au autoevacuat din autoturism în acele momente, iar pompierii au găsit autoturismul ținut în echilibru de către trecătorii despre care am amintit mai devreme.

Autoturismul a fost asigurat și readus pe partea carosabilă, de către pompieri, folosind troliu, cordițele și echipamentele de salvări din dotarea autospecialelor.

Comentarii Facebook