Felicitări Poliției! Clujean pe contrasens, amendat pe baza unei filmări cu camera de pe bord - VIDEO


Un clujean care circula pe contrasens, pe centura de nord a comunei Florești, a fost amendat pe baza filmărilor realizate cu o cameră de bord, după câteva luni de la incident. Deși legea spune că aceste filmări nu sunt luate în considerare, se pare că realitatea este alta. 

Un șofer s-a trezit în luna iulie, pe centura de nord din Floirești cu un alt conducător auto care circula pe interzis. ”Handicapatul dracului, bah retardatule, în fata mea în mașina Mercedes, erau 4 copii, toți plangeau. Zici ca unii avetu carnet degeaba. Ajunge si asta la politie”, a afirmat șoferul care a filmat scena. Mercedesul la care face referire șoferul era oprit pe marginea drumului, iar cei din mașină s-au panicat când au văzut autoturismul care le-a apărut în față. 

Clujeanul cu spirit civic a depus plângere, iar acum i-a venit acasă o scrisoare, prin care poliția a anunțat că cel care circula pe interzis a fost amendat. ”Asta pentru cei care spuneți, ca filmarile de pe camerele de  bord, nu sunt liate in considerare. Raspuns primit in urma unei sesizari”, a spus cel care a sesizat poliția.

Un alt clujean a precizat că a avut și el o experiență similară: ”Și eu am primit un răspuns asemănător, tot cu sancționare, după o șicanare (flash-uri si apoi tăiat calea forțându-mă să opresc). S-a văzut clar pe filmare față-spate că nu am făcut nimic să îl provoc și că nici nu aveam unde să mă dau la o parte”.

375863001_23877382648572478_4416142436547520612_n.jpg

Comentarii Facebook