Duminica 24 Septembrie

Fast and Furious prin Mărăști! A fugit de poliție, având copilul în mașină - FOTO


Un bărbat a fugit de poliție pe strada Răsăritului, din Mărăști, după o cursă care a început pe Fabricii de Zahăr.

Cursa s-a terminat pe marginea drumului. S-ar părea că șoferul nu avea actele de în regulă la mașină și a crezut că poate scăpa. Acesta ar fi și băut.

Cel mai grav este că avea în mașină și un copil, punându-i viața în pericol.

Bărbatul este cercetat pentru conducere fără permis:

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 18.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 2 Poliție - au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, județul Cluj, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Fabricii de Zahăr, care nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de polițiști.

Cel în cauză si-a continuat deplasarea, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea lui, autoturismul fiind oprit pe str. Răsăritului, unde a părăsit partea carosabilă, bărbatul de 33 de ani abandonând-și apoi autoturismul, în încercarea de a fugi de polițiști, însă aceștia l-au imobilizat. 

Ulterior, polițiștii au descoperit că în autovehicului pe care îl conducea bărbatul se mai afla soția acestuia și fiul lor minor, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Foto: info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook